Translate

donderdag 27 april 2023

"#UXEZO Boodschap voor de lasteraar en zijn boodschappers (De draak en zijn engelen): Gods oordeel is rechtvaardig omdat God rechtvaardig is (Psalmen 100:5, Psalmen 110:6), je rebellie wordt niet vergeten (Jesaja 66:24), en het wordt niet vergeven omdat je een recidivist bent geweest (Openbaring 20:7-8), en je hebt je niet bekeerd, je hebt er alleen spijt van dat je verslagen bent (Openbaring 12:10 ), maar dat je spijt hebt, betekent niet dat je vergeving verdient (Psalmen 18:41), je hebt tegen God gelogen met je Bijbel en met je Koran, door die boeken, met arrogantie en hypocrisie verdedigde je afgoderij en leugens tegen God, door te insinueren dat een schepsel als God is (Hebreeën 1:6, Johannes 8:12, Johannes 13:20, Psalmen 97:7, Psalmen 27:1, Micha 7:8), door de komst van de oordeelsprofeten van God (Daniël 8:25, Daniël 12:1, Jesaja 65:13, Daniël 12:13, Hosea 6:1-2, Jesaja 42:1-4, Habakuk 2:18-20, Jesaja 61:1-10, Psalmen 2:1-12), door aan te geven dat neerknielen voor een beeld dat op een pyriet lijkt, betekent gehoorzamen aan een bevel van God, of door te hebben beledigd met de leugens in uw Bijbel (Matteüs 15:11) het bloed van de zeven broers en hun moeder die stierven om te bevestigen dat Gods wet gerespecteerd moet worden (Leviticus 11:46-47, 2 Makkabeeën 7:1-42, Jesaja 65:4, Mattheüs 15:11), tot zo'n belediging tegen de waardigheid van die familie, met valsheid en grote brutaliteit, associeerde u profetieën die voor de tijd van het einde zijn (Matteüs 15:7-11, Jesaja 6:8-13) met uw woorden van rebellie: u hebt de getuigenis veracht van de profeet Jesaja die predikte dat de consumptie van varkensvlees verwerpelijk is Jesaja 65:1-12 en onder geen enkele omstandigheid aanvaardbaar zoals aangegeven door uw leugen in uw Bijbel (Matteüs 15:11), om deze en meer redenen (Numeri 35:9 -34, Psalmenen 5:1-12, Mattheüs 5:38-48 :), Je verdient het om eeuwig te lijden omdat je schuldig bent geweest aan je eigen zonden en aan de zonden begaan door de rechtvaardigen (Openbaring 20:9-10), want toen ik in zonde viel, was dat vanwege jou (Openbaring 13:7, Numeri 14:18, Nahum 1:3, Spreuken 17:15, Mattheüs 13:30, Mattheüs 13:41 ), het was nooit mijn schuld (Daniël 7:25), en daarom kon ik opstaan (Daniël 12:1), en omdat ik ben opgestaan, heb ik je veroordeeld (Micha 7:8-13, Jesaja 28:14-15, Lukas 21:20, Spreuken 11:8, Daniël 7:26)."

 Experimento social


 Lima, Peru, Llovisna Diciembre 5, 2009 - Por las calles de San Isidro hace 13 años.


 Un mensaje de "hasta luego" - Hay error en # de teléfono, el # correcto es otro


Ik doe wat zij zouden doen (Openbaring 12:7), ik vecht tegen de valse getuigenissen tegen God, en de Bijbel bevat die valse getuigenissen, daarom zegt Openbaring 12:9 wat er staat: de Bijbel maakt deel uit van dat wereldbedrog. Met deze woorden: Openbaring 22:18 Ik getuig tot een ieder die de woorden van de profetie van dit boek hoort: Als iemand hieraan iets toevoegt, zal God de plagen over hem brengen die in dit boek beschreven staan. 19 En als iemand iets afdoet van de woorden van het boek van deze profetie, zal God zijn deel wegnemen van het boek des levens, en van de heilige stad en van de dingen die in dit boek staan. Johannes verwees niet naar de Bijbel, de Bijbel bestond niet, Johannes verwees naar het ware evangelie dat bestond uit het vervloeken van vijanden, niet hen zegenen zoals de leugen stelt in Mattheüs 5:38-48, precies om deze reden vervloekt hij die van wie hij wist dat ze zelfs de woorden van het boek van dat boek dat hij schreef, zouden vervalsen, hoewel geen enkele leugen solide is, geen heilige stierf die liefde voelde voor hun vijanden die hen vermoordden, deze passage bewijst het: Openbaring 6:10 En ze schreeuwden het hardop uit , zeggende: Hoelang, Heer, heilig en waar, oordeelt en wreekt u ons bloed niet op degenen die op aarde wonen? God is ook wraakzuchtig, en die passage maakt het duidelijk: Openbaring 16:5 En ik hoorde de engel van de wateren zeggen: U bent rechtvaardig, o Heer, die bent en was, de Heilige, omdat u deze dingen hebt geoordeeld. . 6 Omdat zij het bloed van heiligen en profeten hebben vergoten, hebt u hun ook bloed te drinken gegeven; nou ze verdienen het. 7 Ik hoorde ook een ander, die vanaf het altaar zei: Inderdaad, Heer God van de hemelse machten, uw oordelen zijn waar en rechtvaardig. Liefde voor vijanden gebaseerd op een God die zijn vijanden liefheeft, maakt deel uit van de Romeinse leugens in het evangelie.




Met deze woorden: Galaten 1:6-8 Maar als zelfs wij, of een engel uit de hemel, u een ander evangelie verkondigen dat verschilt van het evangelie dat wij u hebben verkondigd, wees dan vervloekt. Sint-Paulus verwees naar zijn Romeinse vervolgers die hem later zouden vermoorden door hem te onthoofden om het evangelie dat hij predikte te vernietigen en een ander evangelie aan te kondigen, een weerspiegeld in de Romeinse Bijbel, waartoe ze zich bekeerden om hun binnenvallende gedrag helemaal niet te veranderen . De opvolgers van deze boosaardige indringers prediken onzin over het Romeinse rijk dat is omgevormd tot het rijk van valse religie:


Die imbecielen zeggen dat ze slechte daden kunnen doen, maar het is genoeg voor hen om te zeggen dat ze op hun beurt een langharige man met het uiterlijk van een Griekse god accepteren als hun enige heer en genoeg redder om vrij te zijn van Gods straf. ze bevestigen dat als een persoon goede werken doet maar die langharige man niet accepteert als zijn enige heer en voldoende redder, hij onder de toorn van God staat, welke god? Die valse God moet Lucifer zijn, verontwaardigd over degenen die hem niet aanbidden, maar de rechtvaardigen aanbidden of accepteren geen schepsel als voldoende redder, maar alleen de Schepper van het Universum Jehova! Hosea 13:4 Zij zullen geen andere Heiland aanbidden dan Jehovah.


Ik ben een computerprogrammeur geweest, ik hou van logica, in Turbo Pascal heb ik een programma gemaakt dat in staat is om elementaire willekeurige algebra-formules te produceren, vergelijkbaar met de onderstaande formule. In het volgende document in .DOCX je de programmacode kunt downloaden, is dit het bewijs dat ik niet dom ben, dus de conclusies van mijn onderzoek moeten serieus worden genomen. https://ai20me.files.wordpress.com/2023/02/math21-pas-code-of-a-turbo-pascal-program.docx

Als J=98.963 i y=J dan y=98.963


Ik ben een computerprogrammeur geweest, ik hou van logica, in Turbo Pascal heb ik een programma gemaakt dat in staat is om willekeurig elementaire algebraformules te produceren, vergelijkbaar met de onderstaande formule. In het volgende document in .DOCX kunt u de code van het programma downloaden, dit is het bewijs dat ik niet dom ben, daarom moeten de conclusies van mijn onderzoek serieus worden genomen.De belangrijkste conclusies van mijn onderzoek: De misleiding van het Romeinse rijk in de Bijbel vs. de boodschap van de vervolgden in de tijd van Christus. : https://penademuerteya.com/2023/04/06/de-misleiding-van-het-romeinse-rijk-in-de-bijbel-vs-de-boodschap-van-de-vervolgden-in-de-tijd-van-christus/


Niet alles in de Bijbel is waar, de Bijbel bevat leugens uit het Romeinse rijk (Daniël 8:25), maar de waarheden in de Bijbel passen harmonieus in elkaar als stukjes van dezelfde puzzel: Paus Franciscus verklaarde dat de doodstraf onaanvaardbaar is in alle gevallen "Er is een groeiend besef dat de waardigheid van de persoon niet verloren gaat, zelfs niet na het plegen van zeer ernstige misdrijven", zegt hij. Spreuken 17:15 Hij die de goddeloze rechtvaardigt, en hij die de rechtvaardige veroordeelt, zijn beide evenzeer een gruwel voor de HERE. 2 Thessalonicenzen 2: 8 die goddeloze zal geopenbaard worden, die de Heer zal doden met de geest van zijn mond. Jesaja 11:4 en met de geest van zijn lippen zal hij de goddelozen doden. Openbaring 19:11 Toen zag ik de hemel geopend; en zie, een wit paard, en degene die erop reed heette Getrouw en Waarachtig, en met rechtvaardigheid oordeelt en vecht hij. Daniël 12:3 Zij die begrijpen, zullen schijnen als de helderheid van het uitspansel; en degenen die gerechtigheid leren aan de menigte, zoals de sterren voor eeuwig en altijd. Openbaring 19:19 En ik zag het beest, en de koningen der aarde, en zijn legers, verzameld om oorlog te voeren tegen hem die op het paard zat, en tegen zijn leger. Psalm 2: 2 De koningen van de aarde zullen opstaan, en vorsten zullen samen overleggen tegen de Heer en tegen zijn gezalfde, zeggende: 3 Laten we zijn banden verbreken, en laten we zijn touwen van ons afwerpen. Openbaring 19:15 Uit zijn mond komt een scherp zwaard om de volken mee te slaan, en hij zal ze hoeden met een ijzeren staf; en hij treedt de wijnpers van de woede en toorn van de Almachtige God. 16 En op zijn kleed en op zijn dij heeft hij deze naam geschreven... Daniël 8:25 "De prins der vorsten" Psalm 2: 4 Hij die in de hemel woont, zal lachen; De Heer zal hen bespotten. 5 Hij zal dan tot hen spreken in zijn toorn, en hij zal hen lastig vallen met zijn toorn. 6 Maar ik heb mijn koning gezet op Sion, mijn heilige berg (dat wil zeggen: ten gunste van het heilige volk, Daniël 12:1). Psalmen 2:7 Ik zal het besluit bekendmaken; Jehovah heeft tegen mij gezegd: Jij bent mijn zoon; Ik heb je vandaag verwekt (Dat wil zeggen: in dit millennium, het 3e (Hosea 6:1-3, Daniël 12:1, Jesaja 42:1-18). Psalm 2:8 Vraag het Mij en Ik zal je de volken tot uw erfdeel, en de einden der aarde tot uw bezit.9 U zult ze breken met een ijzeren staf, u zult ze verbrijzelen als een pottenbakkersvat. Openbaring 19:21 En de overigen werden gedood met het zwaard dat uitkwam uit de mond van hem die op het paard zat, en alle vogels aten zich tegoed aan hun spijs.

The Great Judgment

https://daniel-chapter-xii.tripod.com/endtimes/

The different Gospel and the angel from heaven (Different than the faked
one showed by the Romans in the Bible)

https://lajusticiadecide.blogspot.com/2023/02/the-different-gospel-and-angel-from.html

Para un problema global se necesita una solución global superior a la que ofrece Bukele encerrando los problemas

https://exito-definitivo.blogspot.com/2023/03/para-un-problema-global-se-necesita-una.html

El fraude de Roma: Romanos 10:9 es una de esas falsedades: Romanos 10:9 que si confiesas con tu boca a Jesús por Señor, y crees en tu corazón que Dios le resucitó de entre los muertos, serás salvo;

https://tiemposamigables.blogspot.com/2023/02/el-fraude-de-roma-romanos-109-es-una-de.html

Large -scale World War is not in doubt it is just a matter of time. Except for exceptions, the human being makes the same error, it is humanity that made wars in the past, humanity has not changed only that it has more destructive weapons.

https://penademuerteya.com/2023/03/15/large-scale-world-war-is-not-in-doubt-it-is-just-a-matter-of-time-except-for-exceptions-the-human-being-makes-the-same-error-it-is-humanity-that-made-wars-in-the-past-humanity-has-not-changed-onl/

En el video de la derecha filmado en 1992, un hombre sale a decir que había que aplicar la pena de muerte así no le guste a la CIDH o a la prensa internacional, si le hubiesen hecho caso, esos policías no estarían muertos

https://ufo-01-88.blogspot.com/2023/02/en-el-video-de-la-derecha-fimaldo-en.html

Alguien quiso entrar como polizonte en el arca de Noé, ese eres tú Satanás.

https://treearbol.blogspot.com/2023/01/alguien-quiso-entrar-como-polizonte-en.html

El imperio romano es el cuerno pequeño transformado en un reino religioso, un pequeño país (El Vaticano): país que blasfema y estafa a las masas incluso con falsos textos sagrados: los de ellos y los de sus socios (Sus líderes se abrazan y dicen que todos sus caminos llevan a un mismo Dios (su lucro basado en idolatría))

https://daniel12-la-ciencia-aumentara.blogspot.com/2023/02/desde-el-momento-en-que-satanas-y-sus.html

Una raza de perro como la pitbull es como un arma de cuatro patas con la que sus dueños juegan a la ruleta rusa en perjuicio de la vida de cualquier persona alrededor

https://gabriel-loyal-messenger.blogspot.com/2023/03/una-raza-de-perro-como-la-pitbull-es.html

Quiero pensar, al menos por el símbolo, que es más fácil allá en México que aquí en Perú, encontrar gente dispuesta a pelear contra la serpiente.

https://treearbol.blogspot.com/2023/04/cuando-pienso-en-mexico-df-pienso-que.html

Las águilas siguen volando y trayendo serpientes pre-masticadas a sus nidos.

https://elovni01.blogspot.com/2023/01/las-aguilas-siguen-volando-y-trayendo.html

Un perseguidor de gente no idólatra (los que no quieren rezarle a él u a otras criaturas) que está con el uniforme del imperio romano al que sí le rezan los idólatras, a esos demonios les pusieron nombres divinos

https://ufoxai2000033.blogspot.com/2023/02/un-perseguidor-de-gente-no-idolatra-los.html

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

"#ESEJU Er zijn mensen die van de Duivel houden omdat ze onverdiende rechten creëren voor de kinderen van de Duivel, de kinderen van de Duivel zijn moordenaars, afpersers en lasteraars, net als de Duivel handelden de Romeinen als de Duivel door Christus en ware Christenen te vermoorden; Toen deden ze alsof ze rechtvaardige mensen waren, zoals hun slachtoffers waren, ze vervingen hen maar gedroegen zich als valse profeten; maar dit gebeurde niet voordat ze de oorspronkelijke boodschappen van de christenen vervalsten met duivelse doctrines zoals: ""Heb de kinderen van de duivel lief (Matteüs 5:38-44 versus Matteüs 13:38-43)"", onder het excuus van het gehoorzamen aan deze valse doctrine. , zijn de aanbidders van Lucifer tegen de rechtvaardige doodstraf. Op mijn website penademuerteya.com vecht ik tegen de belangen van de aanbidders van Lucifer, maar ik vecht voor de belangen van gerechtigheid die God verdedigt, daarom verdedigt en beschermt God mij. De verdedigers van deze beesten (moordenaars, afpersers en lasteraars) voeren oorlog tegen ons die goede mensen zijn, onze vijanden hebben de boodschap van gerechtigheid vervalst met de doctrine van ""liefde voor het beest"" (liefde voor de vijand), iets nutteloos omdat het beest is recidivist (Daniël 12:10). Openbaring 19:19 En ik zag het beest, en de koningen der aarde, en zijn legers, verzameld om oorlog te voeren tegen hem die op het paard zat, en tegen zijn leger. Openbaring 12:9-12 Het grote bedrog van de Romeinse vervolger in de Bijbel wordt vernietigd."

 Hola cielo justo y adiós mundo cruel.  La derrota de Atenea, la diosa griega de la usurpación, la calumnia y la soberbia. -  She was ma...