Translate

donderdag 27 april 2023

#KINOD Wie is Michaël en wie is de duivel?: Als de rechtvaardige man onrechtvaardig wordt genoemd, maakt dat hem dan onrechtvaardig? Als de onrechtvaardige rechtvaardig wordt genoemd, maakt dat hem dan rechtvaardig? Dat is de reden waarom, hoewel het beeld van Satan "het beeld van de aartsengel Michaël" wordt genoemd, het beeld van Satan nog steeds dat beeld is.

 LOS DISCÍPULOS DE LUCIO (LOS FALSOS PROFETAS) QUEDAN EN RIDÍCULO ANTE LA LÓGICA DE GABRIEL.


 I had plans for myself, God had others for me / Yo tenía planes para mi, Dios tenía otros para mi.


 En los días del séptimo ángel (el Arcángel Miguel y su mensaje)- El 7mo Mensajero Apocalipsis 10:6-7


Ik doe wat zij zouden doen (Openbaring 12:7), ik vecht tegen de valse getuigenissen tegen God, en de Bijbel bevat die valse getuigenissen, daarom zegt Openbaring 12:9 wat er staat: de Bijbel maakt deel uit van dat wereldbedrog. Met deze woorden: Openbaring 22:18 Ik getuig tot een ieder die de woorden van de profetie van dit boek hoort: Als iemand hieraan iets toevoegt, zal God de plagen over hem brengen die in dit boek beschreven staan. 19 En als iemand iets afdoet van de woorden van het boek van deze profetie, zal God zijn deel wegnemen van het boek des levens, en van de heilige stad en van de dingen die in dit boek staan. Johannes verwees niet naar de Bijbel, de Bijbel bestond niet, Johannes verwees naar het ware evangelie dat bestond uit het vervloeken van vijanden, niet hen zegenen zoals de leugen stelt in Mattheüs 5:38-48, precies om deze reden vervloekt hij die van wie hij wist dat ze zelfs de woorden van het boek van dat boek dat hij schreef, zouden vervalsen, hoewel geen enkele leugen solide is, geen heilige stierf die liefde voelde voor hun vijanden die hen vermoordden, deze passage bewijst het: Openbaring 6:10 En ze schreeuwden het hardop uit , zeggende: Hoelang, Heer, heilig en waar, oordeelt en wreekt u ons bloed niet op degenen die op aarde wonen? God is ook wraakzuchtig, en die passage maakt het duidelijk: Openbaring 16:5 En ik hoorde de engel van de wateren zeggen: U bent rechtvaardig, o Heer, die bent en was, de Heilige, omdat u deze dingen hebt geoordeeld. . 6 Omdat zij het bloed van heiligen en profeten hebben vergoten, hebt u hun ook bloed te drinken gegeven; nou ze verdienen het. 7 Ik hoorde ook een ander, die vanaf het altaar zei: Inderdaad, Heer God van de hemelse machten, uw oordelen zijn waar en rechtvaardig. Liefde voor vijanden gebaseerd op een God die zijn vijanden liefheeft, maakt deel uit van de Romeinse leugens in het evangelie.




Met deze woorden: Galaten 1:6-8 Maar als zelfs wij, of een engel uit de hemel, u een ander evangelie verkondigen dat verschilt van het evangelie dat wij u hebben verkondigd, wees dan vervloekt. Sint-Paulus verwees naar zijn Romeinse vervolgers die hem later zouden vermoorden door hem te onthoofden om het evangelie dat hij predikte te vernietigen en een ander evangelie aan te kondigen, een weerspiegeld in de Romeinse Bijbel, waartoe ze zich bekeerden om hun binnenvallende gedrag helemaal niet te veranderen . De opvolgers van deze boosaardige indringers prediken onzin over het Romeinse rijk dat is omgevormd tot het rijk van valse religie:


"Die imbecielen zeggen dat ze slechte daden kunnen doen, maar het is genoeg voor hen om te zeggen dat ze op hun beurt een langharige man met het uiterlijk van een Griekse god accepteren als hun enige heer en genoeg redder om vrij te zijn van Gods straf. ze bevestigen dat als een persoon goede werken doet maar die langharige man niet accepteert als zijn enige heer en voldoende redder, hij onder de toorn van God staat, welke god? Die valse God moet Lucifer zijn, verontwaardigd over degenen die hem niet aanbidden, maar de rechtvaardigen aanbidden of accepteren geen schepsel als voldoende redder, maar alleen de Schepper van het Universum Jehova! Hosea 13:4 Zij zullen geen andere Heiland aanbidden dan Jehovah.


Ik ben een computerprogrammeur geweest, ik hou van logica, in Turbo Pascal heb ik een programma gemaakt dat in staat is om willekeurig elementaire algebraformules te produceren, vergelijkbaar met de onderstaande formule. In het volgende document in .DOCX kunt u de code van het programma downloaden, dit is het bewijs dat ik niet dom ben, daarom moeten de conclusies van mijn onderzoek serieus worden genomen. https://ai20me.files.wordpress.com/2023/02/math21-pas-code-of-a-turbo-pascal-program.docx

Als s=787.025 i g=s dan g=787.025


De belangrijkste conclusies van mijn onderzoek: De misleiding van het Romeinse Rijk in de Bijbel versus de boodschap van de vervolgden in de tijd van Christus. : https://penademuerteya.com/2023/04/06/de-misleiding-van-het-romeinse-rijk-in-de-bijbel-vs-de-boodschap-van-de-vervolgden-in-de-tijd-van-christus/


Als je een trouwe en maagdelijke vrouw bent en je stemt in met dit heilige doel, bid dan gewoon voor ons, de rechtvaardige mannen, nu en tot het uur dat de dood zelf sterft, want gelovige vrouwen geloven dat dit mogelijk is ( Jesaja 25:8 , Psalmen 118:17-24), vrouwen van goede trouw, laten wij, de rechtvaardige mannen, als soldaten zijn in deze heilige oorlog (Jesaja 13:3-4) om u te beschermen tegen alle kwaad van de machten van de duisternis (Psalmen 2: 1-12; Openbaring 19:11-21), terwijl Jehovah ons, zijn krijgslieden, beschermt (Psalmen 5:12), en Jehovah ons helpt u te beschermen, loyale vrouwen, door onze strijd, door ons woord, wacht u gewoon zoals maagdelijke bruiden, voor ons om overwinnaars te worden om u te ontmoeten, om met u onze bruiden, onze toekomstige echtgenotes te vieren; want zonder jullie trouwe vrouwen, want zonder jullie trouwe vrouwen, zou de hemel geen plaats zijn van beloning voor onze rechtvaardige daden (Jesaja 3:10, Daniël 12:13, Spreuken 19:14, Leviticus 21:13). Rechtvaardige vrouwen, bid voor ons rechtvaardige mannen (Ezechiël 23:45), nu en tot het uur dat de dood zelf sterft, dat we samen mogen zijn en de dood ons nooit zal scheiden (Daniël 12:3, Psalmen 118:17-20). Maagden en trouwe vrouwen, jullie geloven in de kracht van God om deze dingen mogelijk te maken, in tegenstelling tot die ontrouwe vrouwen die leven in overgave aan de macht van de dood en onderworpen leven aan de afgoden van de ontrouwen (Jesaja 2:8-9). , terwijl ze zich wijden aan laster tegen die wijze vrouwen die het niet doen of die er al mee zijn gestopt voor de kennis van gerechtigheid (Spreuken 29:27, Spreuken 11:9). Rechtvaardige vrouw, die trotse vrouwen die tegen u lasteren, die slechte vrouwen slikken de leugens die de slang uit zijn mond spuwt door elke valse profeet, Satan lanceerde laster tegen God zoals in het begin, in de overtuiging dat hij, net zoals hij Eva bedroog om haar dood te veroorzaken, ook jou kon bedriegen zodat jij hetzelfde doel hebt, maar Satan zal het niet bereiken, omdat met de kracht van de boodschap dat je hebt van ons gelezen, we hebben je al de vleugels van vrijheid gegeven om weg te vliegen van het bereik van de lasteraars van Satan, de domme slang, en als deze oorlog voorbij is zullen we samen zijn, het is slechts een kwestie van tijd ( Openbaring 12:14, Daniël 12:7). Als wij loyale mannen hadden geloofd dat alle vrouwen ontrouw zijn, zouden we geen geloof of doel hebben om te vechten, maar dat hebben we wel, omdat we weten dat er loyale vrouwen zoals jij zijn, loyale vrouwen zijn voor ons gemaakt omdat wij ook loyaal zijn (Spreuken 19 :14, Leviticus 21:14, Openbaring 1:6, Jesaja 66:21, Spreuken 18:22, Johannes 14:3, Psalmen 110:1-6, Genesis 2:24).


"

La violencia que provino del cielo.

https://ovni03.blogspot.com/2023/01/la-violencia-que-provino-del-cielo.html

El Evangelio de Tomás - Para mi la cumbre del cielo, o el paraíso, son los fieles besos de una mujer integra, joven y bella, pero para los otros el paraíso es besarle los píes a un hombre de cabello largo que se parece a Zeus.

https://ovni03.blogspot.com/2023/02/el-evangelio-de-tomas.html

Apocalipsis 12:7 - La guerra en el ciberespacio: algunos datos sobre el pacto santo, destruyendo el falso evangelio romano. La diferencia entre el sacrificio de Cristo para el perdón de pecados involuntarios y el sacrificio de animales para el perdón de los pecados involuntarios.

https://ovni03.blogspot.com/2023/01/la-guerra-en-el-ciberespacio-algunos.html

No pienses como alguien con la mente parasitada por pensamientos estúpidos ajenos, por dogmas sin sentido impuestos por los que buscan lucrar idiotizando a la gente mediante ritos y costumbres improductivas

https://elmasallaesaquilayotravidaesesta.blogspot.com/2023/01/no-pienses-como-alguien-con-la-mente.html

Daniel 12 - The Revelation

https://daniel-chapter-xii.tripod.com/

El ataque del águila – versión 1 y versión 2

https://penademuerteya.com/2023/04/16/el-ataque-del-aguila-version-1/

¿Por qué no quieres leer mi historia usurpador hijo de Babilonia (La ramera)?, Samael, tú no quieres enterarte de los por menores de tu derrota delante de mi gloriosa victoria!

https://sangrergnas.blogspot.com/2023/02/por-que-no-quieres-leer-mi-historia.html

Precisamente para evitar asesinatos de personas inocentes Dios dictó pena de muerte, Dios no dictó cárcel sino pena de muerte para ellos.

https://afavordelajusticiapropiadelosjustos.blogspot.com/2023/01/precisamente-para-evitar-asesinatos-de.html

Que malo que eres Lucifer, por eso no irás al cielo, ni tus ángeles. En el video verás la explicación al mensaje: Cuanta maldad para estafar a millones de personas es aquella del imperio romano

https://the1stdaysofanewworld.blogspot.com/2023/02/en-el-video-veras-la-explicacion-al.html

De misleiding van het Romeinse rijk in de Bijbel vs. de boodschap van de vervolgden in de tijd van Christus.

https://penademuerteya.com/2023/04/06/de-misleiding-van-het-romeinse-rijk-in-de-bijbel-vs-de-boodschap-van-de-vervolgden-in-de-tijd-van-christus/

The allied UFOs are the ones media that preach the true gospel, the hostile UFOs are the ones media that preach lies about God

https://entroenella.blogspot.com/2023/01/the-allied-ufos-are-ones-media-that.html

El discurso antirracista.

https://penademuerteya.com/2023/03/06/discurso-antirracista/

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

"#ESEJU Er zijn mensen die van de Duivel houden omdat ze onverdiende rechten creëren voor de kinderen van de Duivel, de kinderen van de Duivel zijn moordenaars, afpersers en lasteraars, net als de Duivel handelden de Romeinen als de Duivel door Christus en ware Christenen te vermoorden; Toen deden ze alsof ze rechtvaardige mensen waren, zoals hun slachtoffers waren, ze vervingen hen maar gedroegen zich als valse profeten; maar dit gebeurde niet voordat ze de oorspronkelijke boodschappen van de christenen vervalsten met duivelse doctrines zoals: ""Heb de kinderen van de duivel lief (Matteüs 5:38-44 versus Matteüs 13:38-43)"", onder het excuus van het gehoorzamen aan deze valse doctrine. , zijn de aanbidders van Lucifer tegen de rechtvaardige doodstraf. Op mijn website penademuerteya.com vecht ik tegen de belangen van de aanbidders van Lucifer, maar ik vecht voor de belangen van gerechtigheid die God verdedigt, daarom verdedigt en beschermt God mij. De verdedigers van deze beesten (moordenaars, afpersers en lasteraars) voeren oorlog tegen ons die goede mensen zijn, onze vijanden hebben de boodschap van gerechtigheid vervalst met de doctrine van ""liefde voor het beest"" (liefde voor de vijand), iets nutteloos omdat het beest is recidivist (Daniël 12:10). Openbaring 19:19 En ik zag het beest, en de koningen der aarde, en zijn legers, verzameld om oorlog te voeren tegen hem die op het paard zat, en tegen zijn leger. Openbaring 12:9-12 Het grote bedrog van de Romeinse vervolger in de Bijbel wordt vernietigd."

 Hola cielo justo y adiós mundo cruel.  La derrota de Atenea, la diosa griega de la usurpación, la calumnia y la soberbia. -  She was ma...